Mengen Lezzet Dünyası
TAKE AWAY COFFEE- AL GÖTÜR KAHVE
07
Şub
1130 Okuma 0 Yorum
TAKE AWAY COFFEE- AL GÖTÜR KAHVE

BOLU- ZONGULDAK-BARTIN YOLU ÜZERİNDEKİ İLK VE TEK KAHVE DÜKKANI OLAN OFFİCE COFFEE KASIM AYINDA AÇILMIŞ OLUP AL GÖTÜR HİZMETİNE KALİTELİ KAHVE UYGUN FİYAT POLİTİKASIYLA DEVAM ETMEKTEDİR. 

Devamını Oku
YENİ YERİMİZDE SİZLERLE BÜYÜMEYE DEVAM ETMEKTEYİZ
05
Şub
1185 Okuma 0 Yorum
YENİ YERİMİZDE SİZLERLE BÜYÜMEYE DEVAM ETMEKTEYİZ

MERHABA LEZZET DÜNYASI SEVENLERİ, MENGENDEKİ ŞUBEMİZİ KAPATMIŞ BULUNMAKTAYIZ 2023 YILI İTİBARİYLE YENİÇAĞADA BULUNAN (ESKİ GÜNEŞPARK-MENTEŞOĞLU) TESİSİMİZDE YENİLİKLERLE BERABER HİZMETİMİZE DEVAM ETMEKTEYİZ. YENİLİKLER İÇİN TAKİPTE KALMAYI UNUTMAYINIZ.

Devamını Oku
Yılmaz Özdil: “Mengen’e Teşekkür Borçluyuz”
19
Ekim
818 Okuma 0 Yorum
Yılmaz Özdil: “Mengen’e Teşekkür Borçluyuz”

İstanbul’da dünyaya geldi. Bakırköy’de büyüdü. Yaşıtları sokakta oynarken, o mutfakta oynuyordu, yemek yapmak en sevdiği oyundu, henüz sekiz yaşındayken, arkadaşlarını eve davet edip, onlara köfte pişiriyordu, tost yapıyordu, salata yapıyordu. Televizyonda çizgi film seyretmek yerine, annesiyle birlikte aşçı Ümit Usta’nın programını seyrediyordu, yemek tarifleri öğreniyordu. Anadolu liseleri giriş sınavında, birinci tercihine Mengen ...

Devamını Oku
Mengen'de Gezilecek Yerler
24
Kas
8094 Okuma 0 Yorum
Mengen'de Gezilecek Yerler

Bolu’nun aşçılık mesleği ile öne çıkan ilçesi Mengen, eşsiz lezzetler tadacağınız bir ilçe olmasının yanı sıra köklü tarihi ve doğal güzellikleriyle de dikkat çekmektedir. Fatih Sultan Mehmet’in 1453 yılında İstanbul’u fethinden sonra saray mutfağını Mengenli Yakup Ağa’ya kurdurmasından bu yana ilçenin usta ellerinden çıkan yemekler dünya çapında ün kazanmıştır. Tarih boyunca sırası ile Hititler, ...

Devamını Oku
MENGENDE GÖRÜLMESİ GEREKEN DOĞAL GÜZELLİKLER
09
Aral
5043 Okuma 1 Yorum
MENGENDE GÖRÜLMESİ GEREKEN DOĞAL GÜZELLİKLER

Mengen'de Gezilecek Yerler Mengen Bolu’nun aşçılık mesleği ile öne çıkan ilçesi Mengen, eşsiz lezzetler tadacağınız bir ilçe olmasının yanı sıra köklü tarihi ve doğal güzellikleriyle de dikkat çekmektedir. Rivayete göre Fatih Sultan Mehmet’in 1453 yılında İstanbul’u fethinden sonra saray mutfağını Mengenli Yakup Ağa’ya kurdurmasından bu yana ilçenin usta ellerinden çıkan yemekler dünya çapında ün ...

Devamını Oku
AĞZININ TADINI BİLSEN 3 ÖĞÜN KEŞ YİRSİN
18
Aral
1526 Okuma 0 Yorum
AĞZININ TADINI BİLSEN 3 ÖĞÜN KEŞ YİRSİN

Bolu usulü keşli cevizli erişte... Klasik erişte tariflerine nazaran, üzerine ceviz ve rendelenmiş keş peyniri eklenerek hem göze hem de damağımıza hitap ediyor. Ayrıca, hem sağlıklı hem de doyurucu olmasıyla da faydalı bir tat halini alıyor. Şimdiden afiyet olsun. Yapımı için malzemeler 500 gram erişte 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 su bardağı rendelenmiş keş peyniri 2 çorba kaşığı tereyağı  Su Keşli cevizli erişte tarifi Nasıl yapılır? Kaynayan ...

Devamını Oku